SZELÍDÍTSÜK MEG DIGITÁLIÁT!

„- Mit jelent az, hogy megszelídíteni?
- Olyasmi, amit nagyon is elfelejtettek – mondta a róka. – Azt jelenti:
kapcsolatokat teremteni. (…) Légy szíves, szelídíts meg! - mondta.
- Kész örömest - mondta a kis herceg -, de nem nagyon érek rá. Barátokat kell
találnom, és annyi mindent meg kell ismernem!
- Az ember csak azt ismeri meg igazán, amit megszelídít -mondta a róka. - Az
emberek nem érnek rá, hogy bármit is megismerjenek.”
 

Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg

soosgergo_ok

 

A BrandFestival® Digital életre hívásakor az a cél vezérelt bennünket, hogy a konferenciára jelentkezők számára „megszelídítsük” a digitális vadvilágot. Ami minden híreszteléssel, misztifikálással, netán félsszel ellentétben cseppet sem vadabb vagy bonyolultabb, mint bármilyen más terület. Csupán a megismerésre kellett itt is időt szánni.


Ebben mi, a szervezők úgy próbáltunk segíteni, hogy igyekezetünk szerint világos, hasznos témákat, sallang- és szakzsargon-mentes, pörgős előadásokat nyújtottunk át. Hiszen a mesebeli róka nem érezte a bőrén, amit manapság mindenki: hogy az idő az egyik legnagyobb kincs.
A rendezvényre ellátogatóknak pedig nem volt más dolga, minthogy a digitális szelídítésnek szenteljék ezt a napot. Ugyanis, visszatérve a fenti idézetre, ezzel a befektetéssel „megismerhettek” és „kapcsolatokat teremthettek”.


A magam részéről ezt azzal egészítem ki, hogy biztosra veszem: a résztvevők, az ismeretszerzésen és kapcsolatteremtésen túl, a ráfordított időt is nagyon hamar visszanyerik, és a javukra tudják fordítani a versenyben.

 


A szervező Neo Interactive és Republic Advertising&Branding reklámügynökségek nevében köszönöm tehát a bennünket bizalmukkal megtisztelőknek, hogy eljöttek, és remélem, találkozunk 2009-ben is!


Üdvözlettel:

Soós Gergely
BrandFestival® Digital elnök, Neo Interactive ügyvezető igazgató

 
KAPCSOLAT  |  IMPRESSZUM