PROGRAM AJÁNLÓ
WEBTÉRKÉP
SZERVEZŐK
SZAKMAI PARTNEREK

Rajta vagyunk a digitális világtérképen

2008-04-24 
Magyar cég, az IndexTools jelentős részét vásárolta fel a Yahoo! A digitális sikertörténet Szőke Márton, az IndexTools alapítója nyitóadásában hallható a BrandFestival Digitalon.

 

Az IndexTools webanalitikai és a kattintás alapú kampányok (Pay-Per-Click) optimalizálását támogató (Bid management) megoldásaival a vállalkozások pontos és percre kész információhoz juthatnak online kampányuk hatékonyságáról. A felvásárlási tranzakció jelenleg a végső szakaszába érkezett és várhatóan 2008 első felében fog lezárulni.
Idézet a Yahoo! nyilatkozatából: "Úgy gondoljuk, hogy az IndexTools technológiai platformja abban fogja segíteni ügyfeleinket, hogy ezen értékes információk által minél hamarabb felfedezhessék az online marketing tevékenységeik esetleges hiányosságait, és ennek ismeretében reagálhassanak. Az új szolgáltatásnak köszönhetően megerősödik a Yahoo! szerepe az online marketing piacon - a vállalat kihagyhatatlan szolgáltatást kínál a hirdetőknek világszerte."

szájreklám
Szájreklám - angolul word of mouth, röviden WOM
további részletek »
keresőmarketing
A keresőmarketing (search engine marketing - SEM) technikák és stratégiák együttese, amely segítségével több látogatót tudunk a keresőkből a weboldalunkra irányítani.
további részletek »
keresőoptimalizálás
A SEO a Search Engine Optimisation (Optimization - amerikai angol) rövidítése, magyarul keresőoptimalizálást jelent.
további részletek »
 
KAPCSOLAT  |  IMPRESSZUM