PROGRAM AJÁNLÓ
WEBTÉRKÉP
SZERVEZŐK
SZAKMAI PARTNEREK

Ran Slavin, az audiovizuális multitalentum

2008-04-23 
A Tel-Avivban élő, sokoldalú audiovizuális művész, Ran Slavin audiovizuális rögtönzéseket mutat be a BrandFestival Digitalon.

Az izraeli multitalentum munkáiban a digitális és akusztikus zene, az experimentális film- és videóművészet különböző formái keverednek. A kortárs művészetek és az aktuális, új zenei szcénák között mozgó Slavin alkotásait nehezen lehet meghatározni: sokarcú, erősen urbánus, sötét hangulatú és gyakran szürreális. Élő audiovizuális performanszaiban a hang és a videó erősen kapcsolódik egymáshoz. Videói, zenéje és élő fellépései során megtapasztalhatjuk Slavin sajátos audiovizuális birodalmát, ahol az urbán és az absztrakt, a reál és a hiperreál művészet találkozik egy álomszerű atmoszférában. Emellett a fiatal művész a zenei tehetségéről is ismert - olyan lemezkiadóknál jelentek meg felvételei, mint a portugál Cronica, a frankfurti Mille Plateaux és a brüsszeli Sub Rosa.

 

További információk:

www.ranslavin.com

 

szájreklám
Szájreklám - angolul word of mouth, röviden WOM
további részletek »
keresőmarketing
A keresőmarketing (search engine marketing - SEM) technikák és stratégiák együttese, amely segítségével több látogatót tudunk a keresőkből a weboldalunkra irányítani.
további részletek »
keresőoptimalizálás
A SEO a Search Engine Optimisation (Optimization - amerikai angol) rövidítése, magyarul keresőoptimalizálást jelent.
további részletek »
 
KAPCSOLAT  |  IMPRESSZUM