PROGRAM AJÁNLÓ
WEBTÉRKÉP
SZERVEZŐK
SZAKMAI PARTNEREK

Művészi provokáció - Troika

2008-04-07 
A brit művészi és design-formatervező csoport, a Troika vezetője, Sebastian Noel is bemutatót tart majd a fesztiválon - a BrandFestival Digital legsajátosabb előadása várható . Az alkotócsapatot 2003-ban alakította Conny Freyer, Eva Rucki and Sebastien Noel, akik a Londoni Művészeti Egyetemen találkoztak.

A multidiszciplináris művészeti és formatervezői csoport alkotásaiban a grafika, a technika, a kommunikáció, a művészet és a formatervezés keveredik provokáló, mégis játékos stílusban. A londoni Royal College of Art három lelkes fiatalja grafikai, kommunikációs, művészeti háttérrel rendelkezik, saját kezdeményezésre és megbízásból is végeznek különböző munkákat, melyek a felhasználó számára egyszerre jelentenek kihívást és szórakoztatást. Munkáik a művészet és formatervezés határmezsgyéjén mozognak, a csoport fő célkitűzései az egyszerűség, a játékosság és az a szándék, hogy elgondolkodtassák a közönséget.

 

A legismertebb munkáik: egy gerilla SMS-fal funkcióját ellátó SMS Guerilla Projector, a "Shit! I forgot the iPod!" névre hallgató, elektromos kütyük zaját elektromágneses káoszzenévé átalakító szerkezet és a TV Predator, amely egy képkeret, ami a közelében lévő TV-ket zavarja össze (átkapcsolja, lenémítja, átállítja a színeket vagy éppen teljes hangerőn benyomja az éjszaka közepén). Legújabb projektjük, a Cloud névre hallgató installáció a British Airways Heathrow reptér mozgólépcsői felett lebeg időtlenül. Az öt méter hosszú digitális szob­rot pontosan 4638 ezüstpötty fedi, s leginkább a vonatállomások régi információtáblájára emlékeztet.

 

szájreklám
Szájreklám - angolul word of mouth, röviden WOM
további részletek »
keresőmarketing
A keresőmarketing (search engine marketing - SEM) technikák és stratégiák együttese, amely segítségével több látogatót tudunk a keresőkből a weboldalunkra irányítani.
további részletek »
keresőoptimalizálás
A SEO a Search Engine Optimisation (Optimization - amerikai angol) rövidítése, magyarul keresőoptimalizálást jelent.
további részletek »
 
KAPCSOLAT  |  IMPRESSZUM